Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Yannic Kuhn, 3e generatie uit een molukse familie en oprichter van Taste of Maluku. Op mijn twintigste ontwikkelde ik een passie voor koken. Eerst de gehele Aziatische keuken, daarna specifiek de Molukse keuken. Tijdens mijn HBO-studie kwam ik op het idee om iets te doen met deze passie: een cateringbedrijf combineren met mijn Molukse roots. Tijdens de eerste lock-down besloot ik mijn idee te realiseren.

Wat doe ik?

Ik bied catering aan voor particulieren en bedrijven. Voor alle soorten speciale aangelegenheden.  De molukse gerechten voor jouw catering bereid ik alsof ik een maaltijd maak voor de hele familie. Dit betekent échte authentieke smaken, verse ingrediënten en een ongekende smaaksensatie. Naast deze catering organiseer ik ook events zoals pop-ups & proeverijen waarin dezelfde ervaring kan worden beleefd. 

Wat vind ik belangrijk?

De Molukse gemeenschap in Nederland is een hele hechte en warme samenleving, maar tegelijkertijd gesloten voor de buitenwereld. Het zit in onze cultuur om alles samen te doen. Gezamenlijk eten met de gehele familie wordt gezien als iets heel belangrijks.

Deze ervaring wil ik graag delen met mijn klanten: middels mijn gerechten wil ik meer mensen kennis laten maken met onze cultuur door de Molukse keuken te introduceren aan zoveel mogelijk mensen, waaronder aan jou.

De Molukse keuken

De Molukse keuken is sterk gerelateerd aan de Indonesische keuken, maar is uniek vanwege de samenhang van smaken. Ondanks het gebruik van verschillende kruiden overstemmen de smaken elkaar niet, maar vormt het een mooi geheel. Dit is kenmerkend voor de Molukse gerechten.  Een ander gerecht met dezelfde kruiden zal ook nooit hetzelfde van smaak zijn.

Al klaar om te gaan genieten van de Molukse keuken?

"Bij de Taste of Maluku krijg je super lekkere Aziatische gerechten volgens een Moluks recept. Als je deze gerechten eet voelt het echt even alsof je op vakantie bent op de Molukken! Yannic is een gastvrije en klantgerichte kok waarmee je al je wensen prima kan bespreken. Een absolute aanrader dus!"
Meike B
"Yannic kookt ontzettend goede smaakvolle en originele Molukse recepten. Het is elke week weer een feest om van Yannic te mogen proeven. Ook de kinderen eten graag van Taste of Malaku. Een aanrader! En daarnaast ook nog eens een hele vriendelijke en lieve chef! Hopelijk blijft hij nog heel lang koken in Rotterdam en daarbuiten!"Usoa
"Lekker eten, heerlijke smaken die mij terugbrachten naar thuis bij mijn ouders. Authentiek en simpel en door de passie van Yannic voor de Molukse keuken, een feest van herkenning. Om het eten af te halen stapte je letterlijk in de keuken. Met elkaar praten terwijl het eten werd opgeschept en in de bakjes werd gedaan. De keuken, de plek waar iedereen samenkomt. Vaak bestelde ik de Porto Bowl … een goeie portie rijst, groenten en kippendij. Voldoende om de volgende dag nog een keer te genieten."
Debby Joris

Catering

Evenementen

Er zijn diverse mogelijkheden om via mijn catering de Molukse keuken/culturen te leren kennen. Kijk hier voor meer informatie!

Deze evenementen zorgen voor een leuke gelegenheid om mij, maar bovenal de Molukse keuken met haar gerechten te leren kennen