Bowls

De bowls zijn een creatieve manier om mijn roots met Taste of Maluku te verbinden. De bowls representeren hoe ik Moluks eten heb ervaren tijdens mijn jeugd. En zijn een eerbetoon aan mijn opa en oma en de Molukse cultuur.

Vereisten

Voor het bestellen van onze bowls dient u te voldoen aan de volgende eisen:

  • Per soort bowl dient u er minimaal 5 te bestellen per catering order
  • Houd er rekening mee dat u uw bestelling minimaal 3 dagen van te voren bestelt.
  • Houd er rekening mee dat catering alleen beschikbaar is van donderdag tot zondag

De Porto bowl is vernoemd naar het dorp waar mijn oma haar roots liggen. De bowl is gevuld met gerechten die mijn oma heerlijk kon bereiden. Ieder gerecht bereid ik zoals zij dat kon zodat iedere hap precies smaakt zoals ik het gewend ben. De Porto bowl bevat vleesgerechten maar al het vlees dat ik ervoor gebruik is halal.

 

De Ullath bowl is vernoemd naar het dorp waar mijn opa zijn roots liggen. De bowl is gevuld met heerlijke gerechten die familieleden uit Ullath tot in de perfectie konden bereiden. De Ullath bowl is gevuld met gerechten die volledig vegan zijn zodat ik voor ieder een geschikte bowl heb.

 

De Pesta bowl is een representatie van Molukse maaltijden tijdens een speciale gelegenheid. Binnen de Molukse cultuur was het heel normaal om een bruiloft, begravenis, sidi (belijdenis) of verjaardag te combineren met een feestmaal. Sterker nog het zou raar zijn als er geen eten was. Omdat de Pesta bowl een feest representeert is de bowl ook groter en heeft het meer gerechten dan de Porto en Ullath bowl.

Al klaar om te gaan genieten van de Molukse keuken?