Catering

Voor zowel bedrijfscatering als catering voor particulieren is de  service van Taste of Maluku de oplossing om van iedere gelegenheid een feest te maken. Mijn duurzame materialen en kwaliteitsvlees, vis en groenten  maken, gecombineerd met Molukse gastvrijheid, een geweldig recept voor een uitstekende catering service.

Meest gekozen

Optie 1

Losse gerechten vanaf €2,99:

Vereiste minimale afname van 3 gerechten voor 10 personen per bestelling.

Optie 2

Complete bowls vanaf  €12,99 hiervan zijn verschillende concepten beschikbaar:

Vereisten minimale afname van 5 per soort bowl per bestelling.

Optie 3

Compleet buffet van 6 gerechten met shaving dishes, 2 man personeel die assisteert, piring lidi (gevlochten borden) & bestek. Vanaf €39,99:

Vereiste minimale afname van 3 gerechten voor 50 personen per bestelling. 

Optie 4

Staat uw voorkeur er niet tussen? Vul dan onderstaande formulier in voor een aanvraag. Zodat we u kunnen benaderen via de mail.

Algemene voorwaarden

Bij iedere catering order komen algemene voorwaarden kijken:

  • Bij bezorging wordt er 0,50 per kilometer in rekening gebracht
  • Als u akkoord gaat met onze offerte dan wordt de eerste helft van de rekening direct verstuurd. De andere helft wordt in rekening gebracht zodra wij de order voltooid hebben.
  • Als u op laatste moment de order cancelt krijgt u uw eerste aanbetaling niet vergoed.
  • Per optie kan er niet afgeweken worden van de vereisten.

Probeer de Molukse keuken en verleg je grenzen

"Bij de Taste of Maluku krijg je super lekkere Aziatische gerechten volgens een Moluks recept. Als je deze gerechten eet voelt het echt even alsof je op vakantie bent op de Molukken! Yannic is een gastvrije en klantgerichte kok waarmee je al je wensen prima kan bespreken. Een absolute aanrader dus!"

Meike B
"Yannic kookt ontzettend goede smaakvolle en originele Molukse recepten. Het is elke week weer een feest om van Yannic te mogen proeven. Ook de kinderen eten graag van Taste of Malaku. Een aanrader! En daarnaast ook nog eens een hele vriendelijke en lieve chef! Hopelijk blijft hij nog heel lang koken in Rotterdam en daarbuiten!"
Usoa
"Lekker eten, heerlijke smaken die mij terugbrachten naar thuis bij mijn ouders. Authentiek en simpel en door de passie van Yannic voor de Molukse keuken, een feest van herkenning. Om het eten af te halen stapte je letterlijk in de keuken. Met elkaar praten terwijl het eten werd opgeschept en in de bakjes werd gedaan. De keuken, de plek waar iedereen samenkomt. Vaak bestelde ik de Porto Bowl … een goeie portie rijst, groenten en kippendij. Voldoende om de volgende dag nog een keer te genieten."
Debby Joris