Bestellen & afhalen

Vanaf heden is afhaal en bezorg helaas niet mogelijk. Zodra hier verandering in komt ziet u dat terug op de pagina en wordt het aangegeven op onze sociale media. Catering is echter nog wel beschikbaar op aanvraag.

Excuses voor het ongemak!

We zijn geopend van woensdag  tot vrijdag van 16:30 tot 21:30. U kunt uw bestelling plaatsen via über eats, whatsapp of door telefonisch uw bestelling te plaatsen door te bellen naar 0618988396. Hou er wel rekening mee dat als u uw bestelling telefonisch plaatst of via WhatsApp we het niet bezorgen. Dan is afhalen de enige optie. Onderaan vindt u een bestel knop waardoor u gelijk wordt doorgestuurd naar onze pagina op uber eats.  Mocht u voor de Taste of Maluku bowl kiezen vergeet dan niet om te vermelden welke hoofd & bijgerechten u bij de bowl wenst.  Afhalen is mogelijk vanaf onze locatie bij de kitchen dojo te veilingweg 50. Dit bevind zich op het industrieterrein van Rotterdam noord. 

Bowls

Voor de Taste of Maluku bowl heeft u keuze uit de volgende gerechten:

Hoofdgerechten:

Rendang (gestoofd rundvlees in een kruidige bumbu met kokosmelk)

Spinazie tumis  (spinazie op de Molukse alledaagse manier bereid)

Ayam smoor (kipfilet gestoofd in een zoete bumbu)

Sayur sawi met kippendij (chinese kool met kippendij)

Tahu tempe (vegan) gebakken tempe & tofu gewokt met een frisse licht pittige bumbu met taugé)

Sayur kangkung (vegan) aziatische waterspinazie gewokt met kruiden)

Perkedel jagung (vegan) maiskoekjes)

Spitskool tumis (vegan) spitskool gestoofd in een bouillon)

Sambal goreng telor (gekookt ei gebakken in een frisse/pittige bumbu)

Ayam goreng (gegrilde kippendij)

 

Bijgerechten & toppings:

Sambal (vegan) huisgemaakt volgens overgrootmoeders recept)

Emping (vegan) crackers gemaakt van de pit van de melinjo noot)

Krupuk (zelfgebakken garnalen crackers)

Sambal goreng kentang (vegan) gebakken aardappelstaafjes in een licht pittige bumbu) 

Atjar ketimun (vegan) zoet zure komkommer)

Bawang goreng (vegan) gebakken uitjes)

 

Wilt u bestellen?

Via onderstaande knoppen kunt uw heerlijk bowl bestellen. Houd er rekening mee dat de bezorging wordt verzorgd door Uber Eats of Thuisbezorgd. Mocht u voor afhalen kiezen dan bestelt u via WhatsApp. Via de catalogus in WhatsApp vind u een overzicht van ons menu en kunt u uw bestelling plaatsen. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0618988396 om uw bestelling te plaatsen.

Bestel via Thuisbezorgd

Bestel via Uber Eats

Bestel via WhatsApp

Losse gerechten

Summerspecials☀️

In de zomer van 2022 kunt u genieten van heerlijk zomerse Molukse gerechten. Deze gerechten zijn alleen te bestellen voor afhaal en staan niet vermeld op Thuisbezorgd & Uber Eats. U kunt onze zomerspecials bestellen door te bellen of appen naar 0618988396. U kunt het vervolgens afhalen bij veilingweg 50 tegenover de witgoedhandelaar. Onze locatie is  goed te bereiken met de fiets of auto en u kunt gratis parkeren bij ons.

Summerspecials bestellen

Bel naar 0618988396 om te bestellen of klik op de link om te bestellen via WhatsApp

Probeer de Molukse keuken en verleg je grenzen

"Bij de Taste of Maluku krijg je super lekkere Aziatische gerechten volgens een Moluks recept. Als je deze gerechten eet voelt het echt even alsof je op vakantie bent op de Molukken! Yannic is een gastvrije en klantgerichte kok waarmee je al je wensen prima kan bespreken. Een absolute aanrader dus!"

Meike B
"Yannic kookt ontzettend goede smaakvolle en originele Molukse recepten. Het is elke week weer een feest om van Yannic's eten te mogen proeven. Ook de kinderen eten graag van Taste of Malaku. Een aanrader! En daarnaast ook nog eens een hele vriendelijke en lieve chef! Hopelijk blijft hij nog heel lang koken in Rotterdam en daarbuiten!"
Usoa
"Lekker eten, heerlijke smaken die mij terugbrachten naar thuis bij mijn ouders. Authentiek en simpel en door de passie van Yannic voor de Molukse keuken, een feest van herkenning. Om het eten af te halen stapte je letterlijk in de keuken. Met elkaar praten terwijl het eten werd opgeschept en in de bakjes werd gedaan. De keuken, de plek waar iedereen samenkomt. Vaak bestelde ik de Porto Bowl … een goeie portie rijst, groenten en kippendij. Voldoende om de volgende dag nog een keer te genieten."
Debby Joris